Hoofd Sponsoren

Activiteiten
mei 2018
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
       
alle activiteiten »

Andere Sponsoren


 
Rabobank Clubkas Campagne

Beste leden,
 
Wij hebben jullie stem nodig !! De Rabobank clubkascampagne komt er weer aan.

Jullie zullen nog via email op de hoogte worden gebracht van de Rabobank Clubkas Campagne en wat wij van jullie verwachten: via deze link https://www.raboportaal.nl/centraal-zuid-limburg/clubkas-campagne/mainmenu/stemmen kunnen jullie vanaf 8 mei tot en met 23 mei je stem uitbrengen op onze vereniging.

Alvast bedankt voor jullie stem
Bestuur RKVV Vijlen

Via lees verder kunnen jullie de brief nog eens doorlezen die jullie via email zullen ontvangen


 

Rabobank Clubkas Campagne
 
Beste leden,
 
Wij hebben jullie stem nodig !!
 
Onze vereniging heeft tot en met seizoen 2015-2016 steeds een vast bedrag aan sponsorgelden ontvangen van de Rabobank. Sinds seizoen 2016-2017  is de opzet van sponsoring door de Rabobank veranderd en is de  Rabobank Clubkas Campagne in het leven geroepen. Hiervoor heeft de Rabobank dit jaar een bedrag van €200.000 beschikbaar gesteld.
 
Leden van de bank hebben invloed op de hoogte van de donaties, zij bepalen in mei aan welke verenigingen zij hun stemmen geven. Hoe meer stemmen een vereniging binnen haalt, hoe hoger de donatie van de Rabobank.
 
Wat vragen wij van jullie.
 
Via het ledenmagazine Dichterbij ontvangen jullie een stemcode. Met jullie stemcode kunnen jullie maximaal 5 keer stemmen en maximaal 2 keer op je eigen vereniging. Via onderstaande link komen jullie in het menu waar jullie je stem kunnen uitbrengen.
 
https://www.raboportaal.nl/centraal-zuid-limburg/clubkas-campagne/mainmenu/stemmen
 
Aan de linkerkant van het menu kunnen jullie de gemeente en thema kiezen. Door het uitbrengen van jullie stem op RKVV Vijlen hebben jullie direct invloed op de hoogte van het te ontvangen sponsorbedrag voor het komend seizoen.
 
Vanaf 10 mei tot en met 23 mei kunnen jullie on-line stemmen op RKVV Vijlen. Jullie bepalen het uiteindelijke sponsorbedrag dat wij ontvangen van de Rabobank.
 
Alvast bedankt voor jullie stem
 
Bestuur RKVV Vijlen
 

« terug28 april 2018

De laatste reactie(s):

Na de desastreuze nederlaag tegen Mechelen van afgelopen zondag en de vo.gende degradatiekraker tegen TSV voor de deur was de trainingsopkomst van twee maar matig......
 

Ga naar het prikbord »