oktober 2020

Nieuwe Hoofdsponsor en shirtsponsoren 1e elftal RKVV VIJLEN

Op de jaarvergadering van 10 september j.l. werd officieel bekend gemaakt dat Romijn-Lenders Assurantiën helaas stopt als hoofdsponsor van het 1e elftal. Dit bedrijf, waar Vijlenaar en oud 1e elftal speler Frank Lenders mede eigenaar is, is jarenlang te zien geweest op het shirt van het 1e elftal. RKVV Vijlen bedankt dan ook Frank voor al die jarenlange geste en mooie samenwerking!

Hierna maakte voorzitter Harrie Bergmans bekend dat er een nieuwe hoofdsponsor is gevonden in de naam van MK Accountants & Adviseurs. Co-Owner Ron van der Voort werd dan ook voren gehaald om samen het nieuwe shirt te presenteren, waarna een luid applaus van de aanwezige luidde. Naast een nieuwe hoofdsponsor werd ook bekend gemaakt dat het 1e elftal nog verdere sponsoren op het shirt mag verwelkomen. Zo zijn de namen van Restaurant Cuba Libre (rugsponsor), "Have a Byte" en Ivo's Sportshop (beide mouw sponsor) eveneens op het shirt te bewonderen.

Naast een geheel nieuw tenu mogen allen leden een nieuwe tas ontvangen die gesponsord worden door MK Accountants & Adviseurs en Ivo's Sportshop.

RKVV Vijlen is enorm trots om deze nieuwe shirt- en tassponsoren en bedankt dan ook een ieder van harte!

Op zondag 20 september, bij de 1e competitie wedstrijd, mocht het 1e elftal zich in het nieuwe tenu presenteren. Voor de start van de wedstrijd werden de nieuwe sponsoren ontvangen en werden de nieuwe shirts officieel gepresenteerd.

De laatste reactie(s):

Na de desastreuze nederlaag tegen Mechelen van afgelopen zondag en de vo.gende degradatiekraker tegen TSV voor de deur was de trainingsopkomst van twee maar matig......

Ga naar het prikbord »