Hoofd Sponsoren

Activiteiten
september 2020
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
       
alle activiteiten »

Andere Sponsoren


 
NIEUWSBRIEF V

De 5e Nieuwsbrief inzake de voorbereidingen van het aankomende JUBILEUMFEEST.
NIEUWSBRIEF V

Nog minder dan 10 weken en dan is het zover: Het Jubileumfeest van het Heuvelland.
Middels deze flyer proberen we jullie op de hoogte te houden van de verdere ontwikke-lingen. Daarnaast proberen we jullie nog enthousiaster te maken voor de komende Hap-pening: “Het Zomerfeest van het Heuvelland”.

Site:
Bezoek de site (www.rkvvvijlen.nl) en kies voor onderliggend LOGO en blijf op die manier dagelijks op de hoogte. De ontwikkelingen volgen elkaar op in een ras tempo.
“Time flies, when jou’re havin’ fun”.

Sponsormeeting:
Op donderdag 22 april as vindt er in het Bierhuys Gulpener Bierbrouwerij een meeting plaats voor de sponsoren, die vermeld staan op de Jubileum-Site. Tijdens deze avond zul-len John Halmans (Directeur Gulpener Bierbrouwerij) en Huub Narinx (Directeur Holland Casino Zuid-Nederland) als sprekers fungeren. Tijdens deze avond zal er een speciaal optreden plaats hebben. Ook TOPPIE zal aanwezig zijn; hij zal de gasten bij binnenkomst begroeten en welkom heten.

Groepsfoto:
Zoals reeds aangekondigd, zal er op zondag 16 mei as een groepsfoto van alle leden wor-den gemaakt. Plaats en tijdstip is net zoals in 1995: Kasteel Vaalsbroek; tijdstip 10.00 uur! Alle leden ontvangen een “warme”(papieren) uitnodiging. Maar noteer alvast deze datum, zodat je niet over 20 jaar tot de conclusie hoeft te komen dat uitgerekend jij, niet staat afgebeeld op de foto. Foto’s van de Jubilarissen zullen op een ander tijdstip worden gemaakt. Zij krijgen hierover nog afzonderlijk bericht.

Koffietafel:
Tot nu toe hebben zich al 225 mensen aangemeld voor de koffietafel op zondag 20 juni as. Deze vindt, na de Hl. Eucharistieviering, plaats in het Feestpaviljoen in de Koel. Indien je je nog niet hebt aangemeld, doe het dan alsnog in allerijl.

Publicaties:
De komende weken zal de “Historie van 75 jaar R.K.V.V. VIJLEN” in het Vaalser Weekblad en De Omroeper geplaatst worden. Samen met de historie zullen ook iedere week een tweetal carrières van de Jubilarissen de revue passeren. Indien iemand deze verhalen digitaal wil hebben, kan hij / zij zich wenden tot B. Kusters.

Stickers:
Ondanks dat we jullie al diverse keren hebben geattendeerd op de aanwezigheid van Stickers (o.a. kantine), zien we nog maar weinig beplakte achterruiten van auto’s.
Vraag de Sticker en plak hem op de achterruit van je auto, zodat iedereen zich bewust wordt van het feit dat er een groots Jubileumfeest zit aan te komen.

Organisatie:
De laatste loodjes wegen zoals altijd het zwaarst. Thans is het nog minder dan 10 weken en moeten nog heel wat “dingen” geregeld worden. Maar ondanks enkele tegenvallers verloopt alles gladjes. Ook al moet er soms tot in de laatste uurtjes worden vergaderd.

« terug21 september 2020