FEESTWEEKEND GROOT SUCCES

RKVV Vijlen: Feestweekend groot succes!

De jubilerende voetbalvereniging mag met trots terug kijken op een meer dan geslaagd feestweekend. Nadat op zaterdag 12 juni jl. het feest al officieel was begonnen met de Zeskamp, werd op vrijdagavond gestart met het eigenlijke feestweekend. Deze avond stond in het teken van de Duitse schlagers, op perfecte wijze uitgevoerd door Die Powerhosen, Dieter Koblenz en zijn meiden en Tim Toupet, bekend van het Fliegerlied. De zaterdagavond werd, voor een volle zaal, ingevuld door Sjaak Vinders, Kartoesj, Angelina, Roy Willems, Ziesjoem en Tonka. Op zondagmorgen bezocht de vereniging, begeleid door Harmonie St. Martinus, het Heilige Mis van 10.00 uur. Pastoor Hegge vergeleek de groenwitte kleding van Vijlen en de oranje kleding in het kader van de WK, met het kleed van Christus dat we allen bij de geboorte hebben aangetrokken. Na de eucharistieviering trok de vereniging weer naar de Koel alwaar de lunch werd genuttigd. Met dank aan de mensen van Schutterij Sint Joseph. Hierna was het de beurt aan voorzitter Harry Bergmans om de 9 Jubilarissen in het zonnetje te zetten. De heer Koning (KNVB) feliciteerde de vereniging en overhandigde een mooie nieuwe vlag. Voor Hub Bock en Ambro Bergmans had hij nog iets extras in petto: een zilveren speld voor hun vele verdiensten voor de vereniging. In de navolgende 2 uur passeerden vele verenigingen particulieren de receptietafel. Na de receptie speelde Anderkovver nog enkele uurtjes en kwam er langzaamaan een einde aan een geweldig verlopen Feestweekend. De rust keerde terug in en rondom de Koel en de verenging begint aan haar 76e jaar. Op de Jubileumsite staan onder de rubriek “Foto’s” meer dan voldoende kiekjes (met dank aan Roger Plummen), die een juiste indruk verschaffen van het feest.