NIEUWSBRIEF OF INFOBULLETIN II
Vervolginformatie inzake de organisatie van het Jubileumfeest in juni 2010
Nadere informatie m.b.t. het FEEST in JUNI 2010!

Het 1e infobulletin verscheen alweer enkele maanden geleden, om precies te zijn in januari 2009. Inmiddels zijn we 5 maanden verder, ongeveer 1 jaar voor het 75-jarig Jubileum. Wie denkt dat er de afge-lopen maanden weinig tot niets is uitgevoerd, komt bedrogen uit. Na-dat alle leden van het feestcomité op 28 januari bij elkaar zijn geko-men, hebben de aldaar gevormde commissies al menige vergadering achter de rug.

Vele handen maken licht werk: niet alleen de leden van de diverse commissies maken het feest. Ook jij! mag je beste beentje voorzetten! Jouw inbreng wordt op prijs gesteld. Op welke manier dan ook. Schroom niet om een lid van een commissie aan te spreken.
We zullen het Feest SAMEN moeten maken!

De volgende commissies zijn actief:
-Stuurgroep o.l.v. Jos Delamboy
-Financiën o.l.v. Rob Kusters
-Feesttent techniek o.l.v. John Halmans
-PR en sponsoring o.l.v. Lambert Jaegers
-Programma o.l.v. Jos Delamboy
-Personeel o.l.v. Arthur Kusters

Voor de organisatie van het Feest in 2010 is een aparte Stichting Vrienden van RKVV Vijlen in het leven geroepen. Op die manier blijft de eigenlijke voetbalvereniging juridisch en financieel buiten schot.

In de vergaderingen van de diverse commissies worden ideeën gebun-deld, worden plannen gesmeed en uiteindelijk dient er een Feest te ontluiken dat nog lang in de herinnering van eenieder zal blijven han-gen. Iedereen is het over eens: het dient een geweldig feest te worden; een feest dat Vijlen op de kaart zet. Aan het programma wordt met man en macht gewerkt. Het ligt in de bedoeling om voor de zaterdagavond een “Topact” te contracteren. Namen zijn nog niet bekend. Wel is duidelijk dat een Zeskamp onderdeel zal zijn van het programma.

Een LOGO voor het Jubileumfeest is klaar. We willen echter nog effe wachten met het tonen van dit nieuwe logo. Meer dan waarschijnlijk zal dit gebeuren tijdens de aftrap van het Jubileumjaar tijdens de Koelmarkt op woensdag 22 juli 2009.

Aan een eigen Internetsite wordt de laatste hand gelegd. Waarschijnlijk zal ook deze site na de Koelmarkt voor iedereen benaderbaar zijn.

Het ligt in de bedoeling om stickers te laten maken. Stickers die je aan de binnenkant van je achterruit van de auto, zonder plaksel, kunt aan-brengen.

Ook wordt nog gewerkt aan een Mascotte voor de vereniging. Aan de jeugd van Vijlen wordt verzocht om een naam voor dit poppetje te be-denken. De winnaar zal een leuke prijs in ontvangst mogen nemen. De mascotte zal dan vervolgens tijdens de 1e thuiswedstrijd van Vijlen 1 aan het publiek gepresenteerd worden.

Vijlen, juni 2009
Stichting Vrienden van RKVV Vijlen.