NIEUWSBRIEF OF INFOBULLETIN III
Betreft derde nieuwsbrief die informatie verschaft over het Jubileum in 2010
Beste leden,

Middels deze derde Nieuwsbrief of zoals de titel vermeld Infobulletin houden we jullie op de hoogte van de vorderingen in de voorbereidingen op het Jubileum Feest in juni 2010.

LOGO

Tijdens de Koelmarkt in juli hebben we in het bijzijn van vele leden en supporters van onze vereniging het Logo onthuld voor het komende Feest. Het logo hangt thans o.a. prominent aan de voorgevel van ons clubge-bouw en in de touwen achter het doel. Ook is bij de ingang tot het sportcomplex een Jubileumvlag gehesen.

TOPPIE

Voor de thuiswedstrijd van Vijlen 1 tegen R.K.T.S.V. 1 (eerste overwinning!) werd de nieuwe Mascotte van de voetbalvereniging onthuld. De eerste ferme stappen werden verricht door Leon Kusters (lid van de Commissie Externe Communicatie). Uit de diverse inzendingen werd de naam TOPPIE als beste en leukste verkozen. De naam werd bedacht door Kaylee de Vries. Zij ontving samen met enkele andere inzenders een leuke prijs. Jammer genoeg is het tot nu toe bij dit ene optreden gebleven. Hier komt echter met ingang van de volgende thuiswedstrijd van Vijlen 1 tegen Voerendaal (29-11-09) verandering in. Enkele  sportievelingen hebben zich bereid verklaard om in toerbeurt bij iedere thuiswedstrijd van het vlaggenschip Toppie te presenteren aan het publiek. Deze koene leden zijn o.a. Niels van Proemeren en Pascal Bergmans. Ook zal Toppie worden uitgerust met een trui met de kleuren van Vijlen zodat hij iets meer herkenbaar wordt.

JUBILEUMSITE

De volgende fase in de voorbereidingen van het Feest is de opening van de Jubileumsite. Dit zal gepaard gaan met de opening van de nieuwe, geïntegreerde, website van de vereniging zelf. De site zal op zondag 29 november as om 14.00 uur officieel de lucht in gaan. De openingshandeling zal geschieden door de het illustere trio Pierre, Casper en Math. Als volleerde computergebruikers zullen zij zich meer dan prima kwijten van deze zware en verantwoordelijke taak. Vanaf 30 november ’09 zijn beide Sites dan voor iedereen toegankelijk. Het beheer van de Jubileumsite is in handen van Roland van Delden en Bert Kusters. Eenieder die iets geplaatst wil zien op de Jubileumsite dient zich dus te wenden tot een van beide heren.

SESSIE MEDEWERKERS

Alle commissies zijn de afgelopen maanden vele malen in vergadering bij een geweest. Vaak vraag je je af: Hoever is de commissie Programma reeds gevorderd? Zou de tent geregeld zijn? Krijgen we wel zoveel sponsoren bij elkaar? Om al deze vragen te kunnen stellen en te kunnen beantwoorden is er op dinsdag 1 december as om 21.00 uur in de kantine van de voetbalvereniging een bijeenkomst voor alle commissieleden.

PROGRAMMA

De leden van de Commissie Programma zijn de afgelopen maanden / weken waarschijnlijk het vaakst benaderd met de vraag of het programma al klaar was. Ze hebben de vraagsteller slechts gedeeltelijk kunnen antwoorden en wel om de eenvoudige reden dat het programma nog maar gedeeltelijk klaar was. Met name de zogenaamde Top-act voor de zaterdagavond heeft de Commissie heel wat werk bezorgd. Met name de vaak exorbitante vraagprijs en bijkomende eisen van deze toppers hebben er toe geleid dat heel wat namen de revue zijn gepasseerd, maar nu pas een act is gecontracteerd. De zaterdagavond zal worden opgeluisterd door Nick & Simon, Roel Van Velzen en Tonka.