BERICHT VOOR SPONSOREN!
Het Feest in juni nadert met rasse schreden. Voor het welslagen van een Feest zijn SPONSOREN onontbeerlijk.
Persbericht:

In het kader van de voorbereidingen op het Jubileumfeest van de voetbalvereniging R.K.V.V. Vijlen zullen de komende weken sponsoren benaderd worden. De leden van de diverse commissies zullen, gewapend met een mooie Promomap, aankloppen bij de zelfstandige ondernemers in het Heuvelland en omstreken.

Sponsoravond:

De reguliere sponsoren van de club zullen binnenkort een uitnodiging ontvangen voor een heuse Sponsoravond op 5 maart as. Deze avond zal worden gehouden in de kantine van de voetbalclub en zal om 19.00 uur beginnen. Tijdens deze avond zal een spreker uw aandacht vragen voor de problemen waarmee de kleinere kernen de komende jaren te kampen zullen krijgen. Noteer daarom alvast datum en tijdstip in uw agenda. Zoals gezegd persoonlijke uitnodiging volgt nog!

Sponsoravond:

Voor de zogenaamde Jubileum-sponsoren zal er op 22 april as in het Gulpener Bierhuys een avond worden georganiseerd. Ook tijdens deze avond zal een BNN-er aanwezig zijn en een voordracht houden. Alle sponsoren ontvangen uiteraard nog een persoonlijke uitnodiging!

Meeting:

In het Jubileumweekend zelf zullen alle sponsoren nog worden uitgenodigd voor een gezellige middag. Dit zal plaats vinden op zaterdag 19 juni, voorafgaande aan de Limburgse avond. Nadere details volgen z.s.m.