NIEUWSBRIEF OF INFOBULLETIN IV
De vierde Nieuwsbrief waarmee de voortgang van het Jubileumfeest onder de aandacht van de leden wordt gebracht.
 NIEUWSBRIEF 4

Beste leden,

De laatste Nieuwsbrief dateert al weer van november 2009. We zitten nu reeds in februari 2010, midden in het Carnavalsgebeuren. Het Jubileumfeest in juni 2010 nadert met rassen schreden. In de tussentijd is er van alles gebeurd; prettige en minder prettige zaken. Vooral het opstappen van diverse Commissieleden heeft de druk op de resterende leden vergroot. Jammer, maar helaas. Dit alles is echter “Schnee von Gestern”! Niet te lang bij stilstaan.

Programma
Het programma staat vast. De vrijdagvond is onveranderd (Duitstalig getint) gebleven. De zaterdagavond is een Limburgse avond met optredens van Jack Vinders, Ziesjoem, Kartoesj, Angelina, Roy Willems en Tonka.

Sponsoren
Voor het welslagen van een feest zijn sponsoren onontbeerlijk. In het kader van de voorbereidingen op het Jubileumfeest van de voetbalvereniging R.K.V.V. Vijlen zullen de komende weken sponsoren benaderd worden. De leden van de diverse commissies zullen, gewapend met een mooie Promomap, aankloppen bij de zelfstandige ondernemers in het Heuvelland en omstreken.

Sponsoravonden
De reguliere sponsoren van de club zullen binnenkort een uitnodiging ontvangen voor een heuse Sponsoravond op 5 maart as. Deze avond zal worden gehouden in de kantine van de voetbalclub en zal om 19.00 uur beginnen. Voor de zogenaamde Jubileum-sponsoren zal er op 22 april as in het Gulpener Bierhuys een avond worden georganiseerd. Ook tijdens deze avond zal een BNN-er aanwezig zijn en een voordracht houden. Alle sponsoren ontvangen uiteraard nog een persoonlijke uitnodiging! In het Jubileumweekend zelf zullen alle sponsoren nog worden uitgenodigd voor een gezellige middag. Dit zal plaats vinden op zaterdag 19 juni, voorafgaande aan de Limburgse avond. Nadere details volgen z.s.m.

Commissie Personeel
Inmiddels hebben alle leden (15 jaar en ouder) een brief ontvangen van de Commissie Personeel. De meesten van jullie hebben deze brief via de mail ontvangen. Zij die geen mail hebben, krijgen de brief via de brievenbus. In deze brief worden alle leden opgeroepen om tijdens het Feestweekend mee te helpen. Vele handen maken nog steeds het werk licht. Aarzel daarom niet en meld je, samen met je vriend, vriendin, echtgenoot, echtgenote, aan bij Hub Kusters.

Promomap
Een dezer dagen ontvangen jullie een mail waarbij de Promap (in PDF-bestand) is gevoegd. Het is de bedoeling dat jullie nog eens goed nadenken of er misschien toch nog een sponsor digitaal te benaderen valt. Alvorens jouw sponsor echter te benaderen, dien je eerst navraag te doen via info@arbopro.nl (Leon Schreuders). We moeten natuurlijk voorkomen dat jouw potentiële sponsor al door iemand anders wordt benaderd. Op die manier hoef je niet zelf “de boer op”. Vanuit je luie stoel ligt de digitale wereld aan je voeten!

Namens de Commissie PR + Sponsoring.