juli 2017

Prikbord

Bekerindeling Vijlen1 2017 2018. Poule 64 FC Kerkrade West; Haanrade; KVC Oranje; Vijlen
Competitie-indeling 2017/2018 Vijlen 1

5e klasse A

FC Bemelen
FC Gulpen
Geertruidse Boys
Geulsche Boys
I.B.C.'03
Partij
RKMVC
RKUVC
SCG
SNC'14
SV Nyswiller
Sibbe
Vijlen
Willem 1

Vorig seizoen ging de laatste wedstrijd van de competitie tegen Sportclub 4 niet door,omdat Sportclub onvoldoende spelers had.
Dit seizoen gaat de laatste wedstrijd van de competitie tegen Sportclub 3 niet door om dezelfde reden!!!

Beste sportvrienden,

Rood Groen LVC’01 organiseert op zaterdag 27 mei 2017 de tweede editie van de EUREGIO CUP 2016 met een hoofdprijs van maar liefst € 250,- voor de winnaar.

De Euregio Cup is een miniveld toernooi voor zowel prestatieve teams, als ook voor recreatieve teams uit de Euregio en wordt gespeeld op het prachtige sportcomplex Molenveld te Vaals/Lemiers. Hier zijn al vele nationale elftallen en BVO’s te gast geweest, waaronder het Nederlands elftal, Duitsland, Nigeria, Bayern München, Ajax, Roda JC en FC Volendam.

Kortom: een mooi affiche voor een leuk, spannend en gezellig miniveld toernooi.

Inschrijven kan via www.roodgroenlvc01.nl

Wij verheugen ons op jullie deelname

Met sportieve groet,
De toernooicommissie

De wedstrijd Sportclub 3 - Vijlen 3 d.d. 05-03-2017 is (weer) afgelast.
Betste Vielender,

Vier wunsche alle luu va dur voetbalkloep en angere die get mit dur kloep te make hunt, alles good vuur 2017, gow gezonkheed, veul geluk en wiesheed en veul punte
Gefeliciteerd met de verlenging van het contract van de trainer!! Goed gedaan!
Beste sportvrienden,

Rood Groen LVC’01 organiseert op zaterdag 28 mei 2016 de EUREGIO CUP 2016 met een hoofdprijs van maar liefst € 250,- voor de winnaar.

De Euregio Cup 2016 is een miniveld toernooi voor zowel prestatieve teams, als ook voor recreatieve teams uit de Euregio en wordt gespeeld op het prachtige sportcomplex Molenveld te Vaals/Lemiers. Hier zijn al vele nationale elftallen en BVO’s te gast geweest, waaronder het Nederlands elftal, Duitsland, Nigeria, Bayern München, Ajax, Roda JC en FC Volendam.

Kortom: een mooi affiche voor een leuk, spannend en gezellig miniveld toernooi.

Inschrijven kan via www.roodgroenlvc01.nl

Wij verheugen ons op jullie deelname

Met sportieve groet,
De toernooicommissie

Sportclub 4 - Vijlen 3 d.d. 31-01-2016 is afgelast.

Roodgroen 3 - Vijlen 3 d.d. 13 december 2015 is afgelast.
Sportclub-25 4 - Vijlen 3 d.d. 22 november 2015 is afgelast.
Vandaag in VI: de (veld)slag bij Ingber ...
Gaat de bekerwedstrijd van vanavond door?

Zwemvliezen, duikbril, zwemband en duikersflssen nodig?
Bestuur, leden, vrijwilligers, supporters en inwoners van Vijlen,

langs deze weg wil ik mij bedanken voor de steun die ik de afgelopen drie seizoenen heb mogen genieten, helaas hebben we het net afgesloten seizoen niet kunnen bekronen met een terugkeer naar de vierde klasse(nog steeds ben ik van mening dat dit wel had gekund met de voorhanden kwaliteit in de spelersgroep), in de toekomst zal de Rkvv Vijlen en het dorp Vijlen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben, morgenavond zal ik helaas niet aanwezig kunnen zijn op de seizoensafluiting.

Er zal nog twee keer getraind gaan worden te weten: donderdag 21 mei en donderdag 28 mei.

Het ga jullie allen heel erg goed, wellicht tot ziens,

met sportieve groet Roel Schröder

Door de 2-0 nederlaag bij Berg is de kans op promotie aanzienlijk verminderd, maar zeker nog aanwezig. Hiervoor is a.s. donderdag 14 mei 2015 wel een duidelijke overwinning nodig in de thuiswedstrijd tegen Keer, aanvang 14.30 uur. Dit is in ieder geval de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, dus kom kijken en aanmoedigen.
Door een 3-0 overwinning op Bemelen heeft Vijlen 1 de nacompetitie bereikt. Tegenstanders zijn Berg en Keer.
A.s. zondag 10-5-2015 speelt Vijlen de uitwedstrijd bij Berg. Bij een gelijkspel of overwinning voor Vijlen, volgt de thuiswedstrijd tegen Keer op zondag 17 mei 2015. (Bij een nederlaag in Berg volgt de thuiswedstrijd tegen Keer al op Hemelvaartsdag donderdag 14 mei 2015). Vijlen heeft de steun van de supporters hard nodig. Zondag dus op naar Berg!
Zondag 3 mei 2015 speelt Vijlen 1 zijn laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, thuis tegen Bemelen. Bij winst is Vijlen verzekerd van een plek in de nacompetitie. Hieraan nemen nog twee andere teams deel, (waarschijnlijk Keer en Berg). Indien deze nacompetitie door Vijlen zou worden gewonnen, is promotie naar de 4e klasse een feit. De tweede plaats levert een beslissingswedstrijd op tegen SVE, de kampioen van 6A. De winnaar promoveert ook naar de 4e klasse.
Komt Vijlen dus morgen aanmoedigen!

Hartelijke dank leden en bestuur van RK VV Vijlen voor het medeleven bij het overlijden van mijn Vrouw, Moeder en Oma.

Het is voor ons een grote steun om het verlies van Moeder onze Oma en mijn Vrouw te verwerken in deze voor ons zo moeilijke tijd.

Nico Andriolo.

Jessica, Paul, Dana en Fenne Brauers

Met dit weer kan en mag er maar een wedstrijd gespeeld worden: Ingber uit... (of te wel de slag bij Ingber)

E-mail mij de reacties op dit artikel