Co-sponsoren

Hotel Restaurant Cuba Libre is de enige “Cubaan” in Limburg. Deze parel van de Cariben bevindt zich midden in het prachtige Heuvelland, in het enige Bergdorpje van Nederland: Vijlen.

Gasten kunnen in Caribische sferen slapen en uiteraard heerlijk eten en drinken. Zo worden er authentieke Cubaanse en Caribische gerechten geserveerd. Tevens kunnen gasten gezellig tapas tafelen, een echte aanrader!

Ook voor lekkere cocktails is Cuba Libre het juiste adres!.

Ivo’s Sportshop in Simpelveld is gespecialiseerd in wandelsport, running, tennis, voetbal en teamkleding. Ervaar het gemak van een groot aanbod topmerken op sport- en outdoorgebied en dat alles onder één dak.

Je zult versteld staan van het aanbod. Bij Ivo’s Sportshop staat de klant op de allereerste plaats met een gedegen advies en met moderne en kwalitatief goede producten.

Ook verzorgen zij teamkleding voor veel verenigingen naar wens, compleet met bedrukking. Zij werken samen met meer dan 100 verenigingen in de regio, waaronder RKVV Vijlen.

Webdesign & Development, Visual Design & Branding, Online Marketing

Termen die in de basis aangeven wat ze bij Have a Byte doen en waar ze goed in zijn. Brede begrippen waarover ze graag een keer met je willen sparren. Met bijna 20 jaar ervaring in conceptontwikkeling grafische vormgeving, webdevelopment en webdesign, ontwerpen en bouwen zij met en voor jou en je bedrijf of organisatie de online presentatie waar je altijd naar op zoek bent geweest.

Kan niet bestaat niet is het credo bij Have a Byte!

Hotel Vijlerhof is ooit gebouwd als directiewoning van de ENCI (Eerste Nederlandse Cement Industrie), maar al jaren in bedrijf als gastvrij familiehotel en -restaurant en sinds 2009 door Ingo Bulles en Alexandra Frosch.

Zij zetten zich iedere dag met vol enthousiasme in om u een mooi Heuvelland ervaring te bezorgen, Sfeer, culinaire verwennerij en passie vormen het fundament onder familiehotel en -restaurant Vijlerhof.

Het Vijlerhof team legt u graag in de watten en laat u kennismaken met al het moois dat het Heuvelland te bieden heeft. In de gerechten wordt dan ook zo veel mogelijk gewerkt met lokale producten van lokale leveranciers die staat voor kwaliteit van hun product.

Het Vijlerhof team doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

U wilt vloerverwarming gaan aanleggen? Hier komt veel bij kijken en om de veiligheid te kunnen waarborgen, is het verstandig hier een professional voor in te huren. Vloerverwarming Limburg heeft meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen en installeren van vloerverwarmingen. Bij ons staat u dus garant voor goede kwaliteit en service. En dat tegenover de beste prijs en korte levertijden.

Vloerverwarming kan worden geplaatst op zowel nieuwe als bestaande vloeren. Voor elk type vloer is er wel een mogelijkheid om vloerverwarming te installeren: steen, hout of kunststof het is allemaal mogelijk. Daarnaast biedt dit type verwarming veel andere voordelen. Zo is het duurzaam, energiezuinig en vooral heel comfortabel.